Gratis bezorging vanaf €75,- | Bestellingen van 14 juli tot en met 17 juli worden vanaf 18 juli weer verzonden ♥

CADEAU TIPS

 

Je hebt een cadeautje nodig, maar weer iets orgineels bedenken..? Ja, dat blijft toch altijd lastig hé. Dus daar willen we je graag bij helpen, want eerlijk is eerlijk, het krijgen en geven van een leuk cadeautje is echt het allerleukste wat er is! Daarom hebben we hieronder wat tips voor je opgeschreven om je te helpen en ervoor te zorgen dat het geven van een cadeautje onvergetelijk wordt! 

Kaarsensets

Aangezien het vroeg donker is en we weer meer tijd in huis doorbrengen is, is het tijd om het binnen gezellig aan te kleden! Binnen onze collectie kaarsen hebben we al verschillende soorten kaarsensets voor je samengesteld. Maar daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen kaarsensets samenstellen! Hoe leuk is dat! Je kunt het helemaal naar je eigen smaak samenstellen en je eigen creativiteit in kwijt. In je winkelwagentje kun aangeven welke kaarsen tot een set behoren zodat we het leuk voor je kunnen inpakken en het geven een feestje wordt!

Daarnaast mag je ons ook altijd een berichtje sturen zodat we je kunnen helpen met het creëren van een geheel eigen en unieke kaarsenset. Burn baby burn!

Klik hier voor de collectie kaarsen!

Ledkaars

Helemaal de trend van nu: een ledkaars. Je hoeft niet meer bang te zijn dat als je de kaars onbewaakt achterlaat er misschien wel brand ontstaat. De ledkaarsen binnen onze website kennen ook nog eens een timerfunctie waardoor ze 6 uur branden en daarna automatische uitgaan, waarna ze de volgende dag om het zelfde tijdstip dat je ze hebt aangedaan, opnieuw aangaan. Ideaal! We hebben verschillende kleurtjes, voor ieder wat wils! Ledkaarsen zijn bijvoorbeeld een ideaal cadeau voor een moeder! 

Klik hier voor de collectie kaarsen!

Kandelaar

Met een kandelaar zit je nooit fout. Zelfs zonder kaars staan ze al geweldig in je kamer. Ze zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Tips: kijk bijvoorbeeld naar de kleuren die de cadeau krijger in huis heeft, dan zit je nooit verkeerd! 

Klik hier voor de collectie kandelaren!

Kandelaar + kaars

Een setje geven, daar ga je punten mee scoren. Geloof ons maar ;). Zo hebben we ook veel kandelaren in onze collectie die zowel te gebruiken zijn als waxinelichthouder dan wel als kandelaar! Dan heb je eigenlijk zelfs twee cadeautjes in één!

Een set waxinelichthouders

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor twee dezelfde, maar het is ook ontzettend leuk om twee verschillende waxinelichthouders te kiezen maar die wel dezelfde kleurtoon hebben wat resulteert in een prachtige set! Je kunt echt nooit genoeg sfeer in huis hebben!

Klik hier voor de collectie waxinelichthouders!

Warme deken

Nu het buiten kouder is en we weer lekker de warmte binnen opzoeken is een deken altijd handig! De deken binnen onze website hebben een leuke prijs (tussen de €15,95 - €18,50) en zijn ook nog eens lekker warm. Daarnaast is een groot voordeel dat de dekens maar liefst twee meter lang zijn, waardoor je er lekker onder weg kan kroelen! 

Armbanden

Wij hebben prachtige armbandjes in onze collectie die gemaakt zijn van stainless steel. De armbandjes kosten tussen €8,95 en €9,95. Kun je ooit genoeg sieraden hebben? Echt niet!

Klik hier voor de collectie armbanden!

Onze eigen Troelaas tassen!

Onze tassen hebben een prachtige print en zijn echt uniek. Hiermee weet je zeker dat je een speciaal cadeautje hebt uitgekozen! De tassen kosten 19,95. De tassen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Klik hier voor de collectie Troelaas tassen!

Portemonneetje

Met een prijs van 12,95 is ook dit een perfect dobbel cadeautje. Je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes. De portemonneetjes hebben drie vakjes waarvan één met rits. Je kunt dus zowel je pasjes, briefgeld en muntgeld kwijt!

Klik hier voor de collectie portemonneetjes!

Libbey Hobstar Glazen

Wat zul je blij worden als je deze glazen in je keukenkastjes heb staan. Eigenlijk bijna zonder dat ze worden weggestopt achter kastjes want het zijn echte parels, in welke kleur dan ook! Daarnaast zijn er ook libbey hobstar wijn glazen. Ook helemaal te gek om je vele (sssstt… we zullen niks doorvertellen) wijntjes uit te drinken!

Klik hier voor de collectie servies!

Unieke kerstballen

Weg met alle saaie kerstballen! Vanaf nu nog alleen maar vrolijke kerstballen die je kerstboom uniek maken. Binnen onze kerstcollectie kun je verschillende kerstballen vinden die ook ontzettend leuk zijn om aan iemand te geven!

Klik hier voor de collectie kerst!

Cadeaubon

Met een cadeaubon weet je eigenlijk zeker dat je niet verkeerd zit. Hij of zij kan dan zelf iets leuks uitkiezen. Al helemaal geschikt voor bijvoorbeeld dobbelspelletjes, je weet namelijk bijna zeker dat iedereen iets aan het cadeau heeft! Binnen de website zijn de cadeaubonnen in verschillende waardes te verkrijgen!

Klik hier voor de collectie cadeaubonnen!

Hopelijk heb je wat aan deze leuke tips! En weet dat je ons altijd mag berichten zodat we je kunnen helpen met het kiezen en samenstellen van cadeaus….


Liefs,

Pien