Gratis bezorging vanaf €75,- | Bestellingen worden binnen 1 tot en met 3 werkdagen verzonden♡

Over ons

Hé Troela!

Leuk dat je een kijkje bent komen nemen op de website Troelaas! Ik ben Pien Buursen en zal me even kort voorstellen. Wel zo leuk toch? Ik ben 21 jaar oud en kom uit Tubbergen, een dorp uit het welbekende Twente. Naast dat ik in Tubbergen te vinden ben, kun je me ook vinden in Groningen. Hier heb ik net mijn bachelor bedrijfskunde afgerond aan de universiteit. Ik ben zelf opgegroeid in een ondernemersgezin en heb van dichtbij gezien wat het vergt om een eigen bedrijf te hebben. Desalniettemin heeft het me altijd kriebels gegeven om ook iets voor mezelf te beginnen. En dat ben ik nu gaan doen! Ik heb altijd een passie gehad voor spulletjes, ik ben er gek op! Wellicht kun je me een tikkeltje maximalistisch noemen als het gaat om interieur…. Het lijkt me geweldig om mijn passie en enthousiasme te delen met mensen die dit ook leuk vinden! In de webshop kun je allerlei leuke spulletjes shoppen tegen een leuke en vooral eerlijke prijs.
 

Daarnaast kun je ons ook vinden op Instagram en Facebook. Als je het leuk lijkt om op de hoogte te blijven van de laatste producten of stylingtips, dan kun je hier altijd een kijkje nemen!

Heb je persoonlijke wensen? Ben je opzoek naar iets specifieks, maar kun je het nog niet helemaal vinden? Je mag ons altijd een mailtje sturen of berichten via Instagram of Facebook! Dan zullen we met je mee denken en komen we hopelijk tot leuke ideeën en oplossingen!

Liefs,
Pien