Gratis bezorging vanaf €75,- | Bestellingen worden binnen 1 tot en met 3 werkdagen verzonden♡

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij streven erna om de pakketten binnen 1 - 3 werkdagen te verzenden. De verzendkosten die hiervoor in rekening wordt gebracht zijn €6,45 voor normale pakketten en €4,45 voor brievenbuspakketten. De producten zullen geleverd worden door DHL. Echter wanneer de bestelwaarde hoger is dan €75, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt, zal er een optie ''gratis verzending'' verschijnen. Mocht je voor de rest vragen hebben over de levering dan mag je ons altijd mailen! Voor verdere informatie over de levering van de producten verwijzen we je naar de algemene voorwaarden.

Mocht je binnen een straal van 7 kilometer van ons adres wonen, dan komen we persoonlijk het pakketje leveren. Of je hiervoor in aanmerking komt, kun je zien bij de check out. Ons adres staat onder aan de pagina weergegeven.

*De levertijd is ook afhankelijk van de drukte bij het postbedrijf.  

Retourneren

Wil jij je bestelling of een gedeelte van je bestellingen retourneren? Dan kan dit natuurlijk en staan we altijd klaar om je te helpen! Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd. De 14 dagen starten nadat je het product hebt ontvangen. We zouden het fijn vinden als je ons via een mail laat weten dat je iets gaat terug sturen. Hierbij zouden we graag het ordernummer willen weten en de reden waarom (echter is de reden niet verplicht te geven). Hierdoor zijn we op de hoogte van wat we kunnen verwachten. Daarnaast zouden we het fijn vinden als de producten, en voornamelijk breekbare materialen, goed verpakt worden. De verzendkosten van de retourzending zijn wel voor eigen rekening. Het verschuldigde orderbedrag wordt dan binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending teruggestort op je rekening. Kijk voor verdere voorwaarden over het retourneren bij de algemene voorwaarden.

Om het retourneren makkelijker te maken leggen we je uit hoe je dit kan doen:

  1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit. Anders krijg je natuurlijk je eigen pakketje weer terug.  
  2. Maak een retourlabel aan bij een postbedrijf. Zorg ervoor dat wij kunnen zien wie de afzender van het pakket is.
  3. Plak een A4 met ons retouradres op het pakket. Zie retouradres onder aan de pagina.
  4. Breng je retourpakket naar postbedrijf punt en reken je retourpakket af. 

Retouradres

Troelaas

Molenstraat 77

7651AV Tubbergen